0

Решения от полиетилен за Вашия бизнес

Bulplast-M

Решения от полиетилен за Вашия бизнес

ЗА НАС

Създадена през 1995 г., Булпласт-М ЕООД е специализирана в изработването на индивидуални решения от полиетилен за нуждите на Вашия бизнес. Нашата модерна производствена база във Враца предлага полиетиленови пликове и чували от HDPE и LDPE с индустриално приложение и за опаковане на продукти, полиетиленови ръкави, полуръкави и ленти, термосвиваемо и стреч фолио, както и рекламни торбички с флексопечат до шест цвята. Благодарение на нашата програма за опазване на околната среда, ние рециклираме голяма част от нашата продукция. Булпласт-М ЕООД – нашето име е гаранция за качество и надеждност!

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Ние вярваме в индивидуалния подход за да намерим решение за нуждите на всеки един клиент и ще намерим оптималното решение за Вашия бизнес. Само така можем да гарантираме гъвкаво производство, експресни доставки и високо качество на продукцията.

НАШАТА МИСИЯ

Висококачествено индустриално производство и опазване на околната среда. Нашата цел е елиминирането на вторичното замърсяване чрез пълното затваряне на производствения цикъл, посредством ефективно приложение на най-модерните технологии в рециклирането.

НАШАТА ВИЗИЯ

Ние се стремим към свят, освободен от вторични отпадъци и разчитащ на възобновяващи енергии за своите нужди. Вярваме, че с много работа, модерни технологии и отговорност, може да превърнем света, в който живеем, в едно по-чисто място.

Нашите решения

Предлагаме Ви индивидуално изработена продукция, която да отговаря на нуждите на Вашия бизнес. Индивидуалната изработка допринася за максимална ефективност при опаковане, пакетиране и представяне на продуктите, спестявайки Ви време и ресурси. За да получите перфектно решение за Вашата опаковка, ние ще Ви помогнем при избора на материал, размери и допълнителни параметри, а нашите специалисти по предпечатна подготовка ще Ви улеснят при изготвянето на оптималния вариант на Вашето лого и дизайн. Всичко това – напълно безплатно!

Нашите услуги

Безплатна консултация

С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилното решение за Вашия бизнес. Потърсете ни за безплатна консултация!

Предпечатна подготовка

Предлагаме Ви безплатна предпечатна подготовка по векторно изображение в CDR, X6, EPS или AI CS3 формат.

Безплатни мостри

Поръчайте Вашите безплатни мостри с доставка за наша сметка на територията на България.

Бърза ДОСТАВКА

Ние и нашите партньори ще доставим Вашата поръчка бързо и сигурно до Вас.

Производствен процес

ISO

Материали

Екструдиране

Фалтиране

Флексопечат

Конфекциониране

Рециклиране

БУЛПЛАСТ-М ЕООД въведе система за управление на качеството, сертифицирана по международния стандарт ISO:9001, който гарантира качеството на крайния продукт.  Чрез системата за качество ISO:9001 ние разполагаме с възможността да проследяваме историята на всяка произведена единица продукция до машината и служителя, който я е обработил. Всички процеси са контролирани от процедури и описани в наръчници, които проследяват всяка стъпка от работните производствени процеси в детайли.

High-density polyethylene (HDPE) и Low-density polyethylene (LDPE) са полиетиленови термопласти, произведени от петрол. LDPE е най-разпространеният вид полиетилен, мек и еластичен, лесен за почистване, с добра прозрачност и лъскава повърхност за печат, използва се за производство на термофолиа и полиетиленови чанти. HDPE е с по-висока плътност и еластичност и „шуми” при намачкване. Подходящ за торбички тип „Потник” и чанти с подсилени  дръжки. Материалите използвани от нас са с високо качество и отлични характеристики.

Екструдирането е първата стъпка в производствения процес на полиетилена. Материалът (HDPE или LDPE) е под форма на гранули, които при висока температура се стопяват и „изтеглят“ под формата на балон, последвано от охлаждането и навиването на полиетиленовото фолио. Според желанието на клиента, цветът на екструдираното фолио може да се променя чрез добавяне на специални добавки, наречени „мастербач“. Ние поддържаме високото качество на нашата продукция по време на този сложен процес чрез стриктен качествен контрол на екструдираната продукция, инвестиции в нови машини и обучение на нашия персонал.

При желание на клиента, екструдираното полиетиленовото фолио може да бъде подгънато с цел оформянето на специфични дънни или странични фалти посредством специална машина. По този начин оформените полуръкави, фолиа, торби и чували имат различни индустриални приложения. Върху фалтираният продукт може да бъде експонирано цветно изображение посредством флексопечат.

Преди ролките с екструдираното полиетиленово фолио да се предадат за печат е нужно да бъде направена подходящата предпечатна подготовка за флексопечат, нашите дизайнери ще Ви предложат оптималния вариант за Вашата поръчка. Дизайнът за печат експонира върху предварително одобрени и изработени фотополимерни клишета. Ние предлагаме флексопечат до 6 цвята върху нашите продукти. Флексопечатът дава възможност за постигане на качествени цветни изображения върху полиетиленовите фолиа.  

Полиетиленовото фолио се нарязва на пликове, чанти, торби или чували в зависимост от заявката. Клиентът определя количеството изделия, което  трябва да съдържа всяка опаковка. Ние предлагаме: пликове и чували със страничен шев; пликове и чували с дънен подгъв; пликове с капак и лепенка; пликове и чували с перфорация; стандартни пликове и чували гофрирани чували; торбички тип "Потник"; чанти тип „Бъбрек“ с и без подсилени дръжки

Рециклирането е последната стъпка от нашия производствен процес. За разлика от хартиените продукти, тези от полиетилен, в частност HDPE и LDPE, могат да бъдат рециклирани многократно. Технологичният брак, който съпътства производството, се преработва отново в гранулат и се използва при изработването на нови продукти. По този начин се затваря производственият цикъл и се намалява замърсяването на околната среда.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Решения

Индивидуални решения създадени за нуждите на Вашия бизнес

Продукти

Висококачествени ръкави, фолиа, пликове, чували и рекламни чанти от полиетилен

Промоции

Възползвайте се от нашата промоция и поръчайте Вашите индивидуални рекламни торбички!

Процес

С мисъл за околната среда – запознайте се с нашия производствен процес

Иновации

Ново! Гофрирани чували с индустриално приложение за по-стабилно палетиране

КАЧЕСТВО

Гордеем се, че предлагаме на нашите клиенти продукти и обслужване с най-високо качество