background

Процес

  • Testera
  • sinoptik
Нашите решения

Предлагаме Ви индивидуално изработена продукция, която да отговаря на нуждите на Вашия бизнес. Индивидуалната изработка допринася за максимална ефективност при опаковане, пакетиране и представяне на продуктите, спестявайки Ви време и ресурси.

За да получите перфектно решение за Вашата опаковка, ние ще Ви помогнем при избора на материал, размери и допълнителни параметри, а нашите специалисти по предпечатна подготовка ще Ви улеснят при изготвянето на оптималния вариант на Вашето лого и дизайн. Всичко това – напълно безплатно!

Нашите услуги

Безплатна консултация

С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилното решение за Вашия бизнес. Потърсете ни за безплатна консултация!

Предпечатна подготовка

Предлагаме Ви безплатна предпечатна подготовка по векторно изображение в CDR, X6, EPS или AI CS3 формат.

Безплатни мостри

Поръчайте Вашите безплатни мостри с доставка за наша сметка на територията на България.

Бърза ДОСТАВКА

Ние и нашите партньори ще доставим Вашата поръчка бързо и сигурно до Вас.

Производствен процес

ISO

БУЛПЛАСТ-М ЕООД въведе система за управление на качеството, сертифицирана по международния стандарт ISO:9001, който гарантира качеството на крайния продукт.  Чрез системата за качество ISO:9001 ние разполагаме с възможността да проследяваме историята на всяка произведена единица продукция до машината и служителя, който я е обработил. Всички процеси са контролирани от процедури и описани в наръчници, които проследяват всяка стъпка от работните производствени процеси в детайли.


Материали

High-density polyethylene (HDPE) и Low-density polyethylene (LDPE) са полиетиленови термопласти, произведени от петрол. LDPE е най-разпространеният вид полиетилен, мек и еластичен, лесен за почистване, с добра прозрачност и лъскава повърхност за печат, използва се за производство на термофолиа и полиетиленови чанти. HDPE е с по-висока плътност и еластичност и „шуми” при намачкване. Подходящ за торбички тип „Потник” и чанти с подсилени  дръжки. Материалите използвани от нас са с високо качество и отлични характеристики.


Екструдиране

Екструдирането е първата стъпка в производствения процес на полиетилена. Материалът (HDPE или LDPE) е под форма на гранули, които при висока температура се стопяват и „изтеглят“ под формата на балон, последвано от охлаждането и навиването на полиетиленовото фолио. Според желанието на клиента, цветът на екструдираното фолио може да се променя чрез добавяне на специални добавки, наречени „мастербач“. Ние поддържаме високото качество на нашата продукция по време на този сложен процес чрез стриктен качествен контрол на екструдираната продукция, инвестиции в нови машини и обучение на нашия персонал.


Фалтиране

При желание на клиента, екструдираното полиетиленовото фолио може да бъде подгънато с цел оформянето на специфични дънни или странични фалти посредством специална машина. По този начин оформените полуръкави, фолиа, торби и чували имат различни индустриални приложения. Върху фалтираният продукт може да бъде експонирано цветно изображение посредством флексопечат.


Флексопечат

Преди ролките с екструдираното полиетиленово фолио да се предадат за печат е нужно да бъде направена подходящата предпечатна подготовка за флексопечат, нашите дизайнери ще Ви предложат оптималния вариант за Вашата поръчка. Дизайнът за печат експонира върху предварително одобрени и изработени фотополимерни клишета. Ние предлагаме флексопечат до 6 цвята върху нашите продукти. Флексопечатът дава възможност за постигане на качествени цветни изображения върху полиетиленовите фолиа.  


Конфекциониране

Полиетиленовото фолио се нарязва на пликове, чанти, торби или чували в зависимост от заявката. Клиентът определя количеството изделия, което  трябва да съдържа всяка опаковка.

Ние предлагаме:

  • пликове и чували със страничен шев;
  • пликове и чували с дънен подгъв;
  • пликове с капак и лепенка;
  • пликове и чували с перфорация;
  • стандартни пликове и чували
  • гофрирани чували;
  • торбички тип "Потник";
  • чанти тип „Бъбрек“ с и без подсилени дръжки

Рециклиране

Рециклирането е последната стъпка от нашия производствен процес. За разлика от хартиените продукти, тези от полиетилен, в частност HDPE и LDPE, могат да бъдат рециклирани многократно. Технологичният брак, който съпътства производството, се преработва отново в гранулат и се използва при изработването на нови продукти. По този начин се затваря производственият цикъл и се намалява замърсяването на околната среда.


@ Copyright – Bulplast-M Ltd. – Design by heatdesign.net